News and Annoucements

Veterans Day Assembly
November 11, 2019
Period 0           7:30-8:20 a.m. (50 min)
Period 1           8:25-9:05 a.m. (40 min)
Period 2           9:10-9:50.a.m. (40 min)
Assembly        10:00-11:00 a.m. South Gym
Period 3           11:10-11:50 a.m.  (40 min)
Lunch              11:50-12:40 p.m.  (50 min)
Period 4           12:40-1:20 p.m. (40 min)
Period 5           1:25-2:05 p.m.(40 min)
Period 6           2:10-2:50 p.m. (40 min)
Period 7           2:55-3:35 p.m. (40 min)
Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 Intrado Corporation. All rights reserved.